гара Искър, ул. Неделчо Бончев 3, Асансьорен завод
София,
България
23.4081100999999
42.6711439
UserLikes
Име: ПАРИС СОФИЯ
Адрес: София, гара Искър, ул. Неделчо Бончев 3, Асансьорен завод
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.kasovi-rolki.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Консумативи за офис-техника
Дейност:

Ролки за касови апарати ,Самозалепващи етикети,Консумативи за матрични принтери

Ключови думи: касови, ролки, ленти, фискални, принтери

За нас

ПАРИС СОФИЯ ООД е създадена през 2008 година. Само за няколко месеца фирмата успешно се нареди между водещите компании в областта на комплексно обслужване на клиенти в редица различни по дейност отрасли.

Търговската политика на нашия екип се формира върху предварителен анализ на нуждите на клиентите ни (настоящи и бъдещи) с последващо адекватно, ценово и продуктово, предложение и дълго
ПАРИС СОФИЯ
срочен, постоянен контакт с тях, с цел подобряване на взаимоотношенията и взаимен ангажимент. По този начин Парис София ООД успя да се наложи като надежден партньор на стотици фирми.

За няколко години, по този начин, успяхме да спечелим доверието на компании като: Юнион – Ивкони, Транс-5, КФМ, Централна автогара, Спиди АД, Литекс АД, Бритиш Американ Табако Трейдинг ЕООД, големите такси
ПАРИС СОФИЯ
метрови компании в гр.София (ОК Супертранс, Йелоу 333, За 1 Евро, 91280, 91263) и много други.

Бихме искали да Ви информираме относно възможността за производство, печат и доставка на Ролки за касови апарати и фискални принтери, предлагана от „Парис София“ ООД – идентификация за корпоративен имидж, една постоянна връзка с Вашите клиенти, директна, ефектна и ниско стойностна реклама.



 
Открийте ни в Google+